fbpx

Jij kunt 't! Jij wordt onze nieuwe Consultancy Trainee!

Kom naar onze inhousedag op 29 november!

Ja, bijna dan. De skills, de houding en de ambitie heb je al. En op de inhoud helpen wij je. Klinkt goed toch? Jou kennende, heb je vast ook een paar kritische vragen. Die beantwoorden wij heel graag op 29 november op onze Inhousedag.

Laat hier je informatie achter en wij nemen contact met je op!

Terms & Conditions

Door de invoer te bevestigen, verleen je toestemming aan Bluetech Engineering B.V. om de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken voor het doel van de wedstrijd/actie. Daarnaast geef je Bluetech Engineering B.V. toestemming om – bij winst van de wedstrijd/actie – je voor- en achternaam te gebruiken in uitingen waarin de winnaar van de wedstrijd/actie wordt genoemd.

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij publiceren je persoonsgegevens enkel met de reden hier boven beschreven en niet op een wijze waardoor jij schade kan ondervinden. Daarnaast mag je natuurlijk altijd terugkomen op de gegeven toestemming.

Traineeship Consultancy

Ok.. Chill en nu?

En hoe steekt dat Consultancy Traineeship in elkaar?

Je krijgt een gedegen opleidingstraject, dat zo lang duurt als bij jou past. Deze duurt 18 maanden.

In de eerste fase leer je Bluetech Engineering, ons bedrijf en onze klanten kennen. In de tweede fase ga je naar volledig mee draaien bij onze klanten. Een opleidingstraject met facetten als bijvoorbeeld leiderschap. Zo perfectioneer jij je consultancy skills en zorgen wij voor een soepele overgang naar het echte consultancywerk, zodat jij een uitstekend consultant wordt.

Bij Bluetech engineering

Waarom zou ik dat willen dan? Omdat je dan bij de leukste werkgever van Nederland werkt. Wij hebben coole opdrachten bij toffe opdrachtgevers. Wie deze klanten zijn dat kom jij te weten als jij samen met je medestudenten bij onze inhousedag op 29 november komt. Er komt een spreker uit het werkveld en je hoort het verhaal van onze eigen trainee.

Je gaat heel veel leren

Je leert Bluetech Engineering & je mede-teamgenoten kennen, je krijgt allerlei trainingen en je gaat vragen van opdrachtgevers behandelen.

Transparantie

We zijn graag transparant over de arbeidsvoorwaarden.

We hebben maar één regel

Werk met gezond verstand in het belang van Bluetech Engineering

De euro's

Je krijgt goed betaald.

Gezond verstand heb je

Net als een behoorlijke denkniveau (HBO) en het vermogen om te begrijpen wat mensen drijft.

Hard werken, maar vooral ook genieten

Gave personeelsuitjes.

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op!

× Hoe kan ik je helpen?