fbpx

Veel gestelde vragen

Ik ben op zoek naar een Traineeship maar heb een andere technische opleiding, kan ik me ook aanmelden?

Ja dat kan zeker, uiteraard is het traject wel iets anders maar ook hier hebben we veel ervaring mee. We hebben mensen in dienst met een opleiding op het gebied van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek etc.

Wat is een Traineeship Technische Bedrijfskunde?

Een traineeship technische bedrijfskunde is bij ons een individueel traject waarbij JIJ en jouw ontwikkeling centraal staat. Deze ontwikkeling realiseren we door de inzet van de juiste praktijkomgeving, opleiding/trainingen op maat en persoonlijke coaching.

Ik heb mijn studie nog niet afgerond, kan ik me wel aanmelden?

Ja dat kan en graag zelfs. Indien gewenst kunnen we je zelfs adviseren tijdens je studie of maken we een afspraak om alvast kennis te maken. Je zal niet de eerste zijn die direct na zijn studie (of na een mooie reis, indien je deze wens hebt) bij ons een contract komt tekenen.

Waarom leer ik zo snel in dit traineeship?

Je leert snel door de combinatie van factoren. Natuurlijk ga je de praktijk in waar je heel snel de theorie aan het werk gaat zien. Daarnaast heb je altijd je persoonlijke coach die je werkinhoudelijk coacht maar ook als persoon. Er komt een hoop op je af als je eenmaal fulltime aan het werk gaat en jouw coach helpt je hierbij. In sommige gevallen wordt je gekoppeld aan een senior waardoor je heel snel en doelgericht kennis kunt absorberen.

Wat ga ik verdienen en op welke voorwaarden kan ik rekenen?

Dit is afhankelijk diverse factoren zoals je vooropleiding en hetgeen wat jij qua rol/functie beoogd te gaan doen. Heb jij een vooropleiding Elektrotechniek met daarna een Technische Bedrijfskunde dan ben je (binnen ons vakgebied) breder inzetbaar dan iemand die vanuit het voorgezet onderwijs is doorgestroomd naar een TBK opleiding. De range wat betreft het startsalaris is € 2.200 – € 2.700. Wil je weten hoe dit voor jou persoonlijk is? Neem dan contact met ons op.

Wat heb je nodig om voor dit Traineeship in aanmerking te komen?

Allereerst ben je nieuwsgierig en wil je jezelf graag ontwikkelen. Je weet dat je studie de basis is voor een mooie carrière. Je weet echter ook dat je nog veel zal moeten leren in de praktijk. Je bent leergierig en het graag mensen om je heen van wie je kan leren.

Wanneer kan ik beginnen?

Doordat wij geen klassen hebben en individueel werken bekijken we dat samen met jou. Wellicht wil je eerst die mooie reis nog maken of na je studie even op adem komen voordat je gaat beginnen. Onze trainees starten door het hele jaar heen, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Bij wat voor partijen kan ik aan de slag?

Onze collega’s werken bij de grootste partijen in de techniek op miljoenenprojecten maar ook bij de kleinere lokale opdrachtgevers. We hebben een zeer uitgebreid netwerk wat wekelijks groeit. Daarnaast maken we gebruik van speciale software waarbij we continu een overzicht hebben van alle vacatures en mogelijkheden in de technische branche. De grote vraag is waar jij het best uit de verf komt en gelukkig wordt.

Wat biedt de toekomst mij?

Dat is volledig afhankelijk van de keuzes die je maakt en wat jij wil. Denk hier goed over na en kom eens bij ons langs om hierover van gedachte te wisselen met een kop koffie/thee. Bij ons krijg je altijd een eerlijk advies.

Heb jij een andere vraag?

Wij helpen je graag en zijn benieuwd naar jouw nieuwsgierigheid.

Ja ik ben ambitieus en wil meer weten
× Hoe kan ik je helpen?